Ilona's Katten en Konijnensalon
Last van klitten, haarballen of die vele losse haren? En bent u zelf niet in staat dit probleem op te lossen...?  Kom naar Ilona's Katten en Konijnensalon!

Wie ben ik...Mijn naam is Ilona Stoffels. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen. Verder zijn er 2 katten en 2 cavia's aanwezig in huize Stoffels te Haalderen.

In 2002 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens een nascholing in 2010 ben ik met het trimmen van katten in aanraking gekomen. Gelijk dacht ik 'dit wil ik ook kunnen'. Na eerst 1,5 jaar te hebben getrimd in een dierenkliniek is mijn salon in oktober 2011 geopend. Inmiddels trim ik dus nu alweer zo'n 14 jaar katten. Daarnaast werk ik nog steeds 20 uur in een dierenkliniek. 

In 2011 is er voor het eerst een opleiding kattentrimmen gestart bij de Martin Gaus Academie in Lelystad.
Ik ben destijds als allereerste geslaagd en daarom mag ik mij trots: 'Nederlands 1e gediplomeerde kattentrimmer' noemen. In 2016 heb ik de opleiding 'professioneel konijnentrimmer' gevolgd.

Door nascholingen en workshops te volgen blijf ik op de hoogte van alle nieuwe producten en werkwijzen.